MERSİN AKDENİZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 - 2015 Eğitim - Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne töreni İlçemiz Ahmet Şimşek İlkokulu- Ortaokulunda yapıldı.

2014 - 2015 Eğitim - Öğretim yılı 1. Dönem sonu  karne töreni İlçemiz Ahmet Şimşek İlkokulu- Ortaokulunda yapıldı.

 

İlçe Kaymakamımız Sayın Raif ÖZENER’in teşrifleriyle;

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol ÖZDEMİR,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adem ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Behzat EĞİTLMEZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Osman Türe, Şube Müdürümüz Mustafa DURAN ve Okul Müdürlerimizin katılımı ile Karne Töreni gerçekleştirildi.

 

Müdürümüz Adem ŞİMŞEK yaptığı konuşmada; Velilere, çocuğunuzla oyunlar oynayın- eğlenceler düzenleyin, önemli mekan ziyaretleri yapın. Tarihi yerleri gezin, ebeveyn ziyaretlerinde bulunun, maddi hediye yerine sevgi, şefkat manevi hediyeler verin. Karne dört kişinin başarısından oluşur. Anne, Baba, Öğretmen ve öğrencinin başarısı demektir. Çocuklarımız başarısızda olsa çocuklarımızı bizim çocuğumuz olduğu için sevmeliyiz, Başarı notları, hayat başarısıdır. Çocuğunuzu etiketlemeyin, öğretmen ve okulla diyaloglarınızı en güzel şekilde yürütmeye özen gösterin. Kötü karne düzeltilir, kişilere verilen zarar düzeltilemez. Karne notlarına bakarken öncelikle iyi notları göz önünde bulundurun. Beklentileriniz çocuğunuz kapasitesine göre olsun. Koşulsuz sevin. Çocuğunuzu hiçbir şeyle kıyaslamayınız. Hayatın anlamı, varoluş gayeniz olsun dedi. Ve Kaymakamımız Raif ÖZENER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol ÖZDEMİR,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Behzat EĞİLMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adem ŞİMŞEK, öğrencilere karnelerini verdiler. Ayrıca 5., 6., 7. ve 8. Sınıf okul birincisi  öğrencilerine ödül olarak tablet bilgisayar ve kitap hediye edildi.

 

 

Yeni Mahalle Cemalpaşa Cad. No27/6 Akdeniz / MERSİN - 324 336 14 45 46

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.